Bestill click & collect i butikken vår i Ballangen

Kontakt oss

Har du spørsmål eller problemer angående noe kjøpt fra oss?

Legg igjen en beskjed til oss nedenfor så kommer vi tilbake til deg. Vi svarer ofte innen 24 timer fra henvendelsen er sendt.

Ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål og lurer på noe? Nedenfor finner du svar på våre mest etterspurte spørsmål. Skulle du ikke finne svar på det du lurte på kan du alltid bruke vårt kontaktskjema nedenfor.

Vi tilbyr ikke angrerett ved kjøp i butikk eller over vår nettbutikk. Dersom du skulle ha problemer med varen eller oppdage noen defekter så kan du komme innom butikken for hjelp med produktet.

Alle varer som bestilles gjennom vår nettbutikk kan hentes i vår lokale butikk i Ballangen innenfor åpningstider. MERK! Du må vente på varsel om at varen er klar for henting før du henter den hos oss. Dette kan være grunnet lagerfeil eller slike hendelser.

Sentrumsveien 65, 8540 Ballangen

Alle produktene som selges gjennom oss er nye og ekte. Vi får varene våre fra eksterne leverandører som Power og selve merkeleverandørene.

Vi er en lokal butikk som har base i Ballangen, Norge. Vårt sortiment består av en rekke ulike produkter og kategorier som passer alle sammen. Dersom du lurer på om vi har noen varer så kan du enkelt ringe oss eller sende e-post.

Back to Top

Search For Products

Produktet er lagt i handlekurven din